loader image
a
d

WE ARE BRUNN

Waar wacht je nog op?

Molenstraat 28
4201 CX Gorinchem
0183 – 682 888
info@volcanoadvertising.com

Volcano

Originele relatiegeschenken

Elk contact dat een klant of prospect heeft met je bedrijfs is belangrijk. Dat geldt ook voor je relatiegeschenken. Toch komen we regelmatig nietzeggende relatiegeschenken en dat is jammer. Een opvallende en handige give-away moet in het verlengde liggen van je bedrijf en je boodschap.Een leuke give-away moet voor een glimlach op het gezicht van je relatie zorgen.Wij geven je een paar goede tips hoe je dit voor elkaar krijgt. Daag saaie pen!

 

 

Wat wil je bereiken?
We zien een relatiegeschenk als een investering, maakt niet uit of het klein of groot is.Daarom vinden we het belangrijk dat je eerst nadenkt over wat je ermee wilt bereiken.Geef je iets weg omdat het zo hoort? Of wil je je bestaande klanten bedanken voor hun loyalty? Of wil je je werknemers juist iets extra’s meegeven? Wat je ook doet, zorg ervoor dat je mensen zich gewaardeerd voelen dankzij jouw leuke give-away. Mocht je met je relatiegeschenk juist willen werken aan je naamsbekendheid, dan adviseren we je te kiezen voor een paraplu of een headphone, iets dat ze altijd nodig hebben.

Past je relatiegeschenk bij je doelgroep?
Probeer je altijd te verplaatsen in je doelgroep. Wat zouden ze graag willen ontvangen? De jonge milennial zal met iets heel anders blij worden gemaakt dan een ouder publiek. Je wilt hoe dan ook dat je give-away zo lang mogelijk bijgehouden wordt.

Past de give-away bij je eigen bedrijf?
Het geschenk dat je weggeeft moet passen bij je eigen bedrijf. Bij wie je bent en wat je doet.Ben je een jong en energiek merk? Dan moet je give-away dit ook uitstralen. Ben je daarentegen een B2B bedrijf dat meer zakelijke relaties wil aanspreken dan zou je eerder kunnen kiezen voor iets dat men dagelijks gebruikt, zoals een powerbank.

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een aantal schitterende give-aways op een rijtje gezet!

Speakers
De speaker is zo’n mooie relatiegeschenk waar iedereen gebruik van maakt. Op het werk, onderweg, op de bank, op het strand…

Powerbanks
Als onze smartphone leeg is raken we in paniek.  Dan is juist een powerbank de ideale oplossing hiervoor. Voorzie dit van je logo en je relatie denkt altijd aan je zodra jouw powerbank ze uit de problemen helpt:) Power to the people!

Koptelefoons en oortjes
Wie wil er niet oortjes of koptelefoons ontvangen? Ze zijn origineel, heel erg gewild en helemaal van deze tijd. Op kantoor worden ze veelvuldig gebruikt en ook in het openbaar vervoer barst het van de oordopjes en koptelefoons.

Thermosbekers
Zijn hotter than ever! Ideaal voor mensen on the go. Kijk om je heen. Iedereen loopt met koffie of thee rond.  Het perfecte cadeau om je naam in het straatbeeld terug te zien!

Paraplu’s
Een paraplu is altijd handig! Zeker in een land waar gemiddeld 200 jaar per jaar regen wordt verwacht.En dan is het zeker leuk om je logo boven het hoofd van je relatie te zien.

Lekkere give-aways
Het lekkerste relatiegeschenk blijft toch altijd het snoepje. Een smakelijke manier om jouw bedrijf in de kijker te zetten! Elk snoepzakje of snoeppot kun je voorzien van je eigen logo of gewenste bedrukking.

Pepermunt of Kauwgom
Een pepermunt is altijd een voltreffer. Voor zowel jong als oud. Elke verpakkingsvorm is ook te bedrukken met je eigen logo.Hetzelfde geldt voor Kauwgom. Of het nu gaat om een blister of om een potje met diverse smaken.

Ben je er nog niet uit wat je wilt weggeven? Neem gerust contact met ons op of stuur ons een mailtje en we denken graag met je mee.

.