Select Page

BLOG

16-11-2017

Google posts

 

Google Mijn bedrijf
Heb je de nieuwe functie van Google al gezien? Met Google Posts kun je sinds kort extra call-to action Google Mijn bedrijf inzetten als content in de zoekresultaten van Google! Hoe dit werkt en wat de voordelen hiervan zijn lees je hieronder. Google Mijn bedrijf is een gratis dienst van Google waarmee je informatie over je eigen onderneming kan publiceren, zoals openingstijden, foto’s en recensie. Maar sinds deze zomer is het nu ook mogelijk om updates en posts erbij te plaatsen met de nieuwe tool van Google: Google Posts

Voordelen
Dit zijn de voordelen van Google Posts:
– Google Posts vergroten je zichtbaarheid in Google
– Je kunt dagelijks gratis artikelen, acties en events promoten
– Je krijgt er meer leads door naar je website
– Via één druk op de knop maak je het je klanten gemakkelijk om te reserveren of te bestellen Genoeg redenen om dus snel aan de slag te gaan en je Google Mijn Bedrijf-pagina-up-to-date te houden! Hoe maak je een Google Post?
– Log in via Google Mijn Bedrijf en klik op ‘locatie beheren’ – Ga in het linker menu naar ‘berichten’
– Stel je bericht samen en publiceer je Google Post
– De post is na publicatie een week zichtbaar in je Google bedrijfsvermelding Als je in Google nu zoekt naar je bedrijfsnaam zie je de Google Post onder je bedrijfsgegevens verschijnen! Google Posts zijn daarnaast ook zichtbaar in Google Maps.

Vragen?
Als je nog vragen hebt over Google Posts of als je hulp nodig hebt bij het instellen van deze tool, neem gerust contact met ons op.