Your address will show here +12 34 56 78

NVAF Funderingsbedrijf

Een goed magazine blijft je nog lang bij. Diepgaande verhalen inspireren en mooie pagina’s verrassen. Het zorgt ervoor dat je zo’n mooi exemplaar niet zomaar weggooit en misschien zelfs ook door anderen laat lezen. Niet gek dus, dat ook NVAF haar doelgroepen een mooi blad wilde aanbieden om de meerwaarde van haar organisatie te laten zien. Wij gingen enthousiast aan de slag met leuke ideeën en later ook met de redactie en vormgeving.

  • Text Hover
  • Text Hover
De NVAF is een middelgrote ondernemersorganisatie welke zich ten doel heeft gesteld de belangen van de leden/aannemers van funderingswerken, eigenaren van funderingsmaterieel en aanverwante bedrijven te behartigen. Vrijwel alle zichzelf respecterende bedrijven in de branche zijn aangesloten bij de NVAF. Dat wil de NVAF  laten zien aan haar verschillende doelgroepen.

  • Text Hover
  • Text Hover
Diepgaand en geloofwaardig
 
Daarom komen in het tijdschrift verschillende vooraanstaande specialisten aan het woord. Bij ieder artikel wordt in een kort stukje tekst een koppeling gemaakt met de NVAF: wat is de rol van NVAF met betrekking tot het besproken onderwerp? En wat heeft de markt daar eigenlijk aan? Het magazine bevat diepgaande artikelen die op een geloofwaardige en onafhankelijke manier geschreven zijn en waar tegelijkertijd de rol van de NVAF uit blijkt. Een mooie balans die de NVAF graag wilde bereiken met het magazine!

  • Text Hover
  • Text Hover
Concept, redactie en vormgeving
 
Met de naam NVAF FUNDERINGSBEDRIJF is de afzender van dit mooie magazine duidelijk. De vormgeving ligt in lijn met de huisstijl. Amuseren en overtuigen vormen in dit magazine de belangrijkste doelen. We maakten een redactionele formule waarin we onder meer het concept vaststelden, ontwikkelden een redactielijst, interviewden specialisten op het gebied van de funderingstechniek, schreven de artikelen en verzorgen de vormgeving. Het resultaat is een mooi magazine dat laat zien waar NVAF voor staat en wat leden aan een lidmaatschap hebben. 

  • Text Hover
  • Text Hover
 

Behoefte aan een nieuwe uitstraling? 
Op zoek naar een nieuw logo, huisstijl, campagne of website?