loader image
a
d

WE ARE BRUNN

Waar wacht je nog op?

Molenstraat 28
4201 CX Gorinchem
0183 – 682 888
info@volcanoadvertising.com

Volcano

Rijdende visitekaartjes voor ADS van Stigt

ADS van Stigt (tegenwoordig onderdeel van Stokvis Group) is de aandrijfspecialist voor de scheepvaart. Sinds de overname door Stokvis werden diverse huisstijlmiddelen door Volcano Creative Agency aangepast.

De karakteristiek gevormde ‘A’ uit het oude logo hebben we voor de herkenbaarheid behouden – maar hebben de schuinen lijnen een meer prominente rol laten spelen in de visuele identiteit.
De huisstijlkleur blauw bleef maar kreeg een meer opvallende uitstraling in combinatie met een diepe grijze kleur.

Maar de grootste, rijdende, visitekaartjes van het bedrijf zijn de bedrijfswagens die in heel de Benelux op de wegen gespot worden. Daarom bedachten wij dat je de mogelijkheden daarvan moet benutten om te laten zien wat je doet. Voorheen stonden er alleen het logo, telefoonnummer en URL op de auto’s. Wij hebben een hele reeks verschillende (product)afbeeldingen ontwikkeld, die samen duidelijk maken welke specifieke producten ADS van Stigt zoal vervoert en beelden waarin deze producten toegepast worden. Mede hiermee hebben we ADS van Stigt een veel duidelijker en meer in het oog springend gezicht gegeven.

 

 

.