loader image
a
d

WE ARE BRUNN

Waar wacht je nog op?

Molenstraat 28
4201 CX Gorinchem
0183 – 682 888
info@volcanoadvertising.com

Volcano

Met deze conversie-tips maak je van je kijkers kopers

Er wordt door marketing- en communicatiemensen veel aandacht besteed aan de juiste media en middelen om klanten te bereiken. Veel tijd en geld wordt besteed aan bijvoorbeeld Banners, Google Adwords, SEO en advertenties op social networks. Alles om de bezoeker zover te krijgen via een klik op een website te krijgen. En hoe dan verder? Vervolgens is het heel belangrijk om de bezoeker een actie te laten ondernemen. Doet de bezoeker dat niet dan is de investering die gedaan is in de voorgaande middelen niet goed te praten! Hierdonder geven we je een aantal voorbeelden en tips voor het maken van zeer effectieve landingspagina’s.

Tips voor landingspages

Zet een helder doel: zonder een doel is je landingspage bij voorbaat mislukt. Een aantal doelen die een landingspage dient te hebben zijn:

1. registreren van klanten
2. verkrijgen van een juist bezoekersprofiel van de bezoeker ivm toekomstige acties
3. uitleggen van mogelijke vragen van een bezoeker
4. communiceren van de merkwaarden van het bedrijf
5. sturen van de bezoeker naar de juiste verkoopkanalen indien hij niet via de landingspage kan bestellen

Weet wie je doelgroep is: als je weet wie je doelgroep is ( indien mogelijk op basis van een Persona, zie ook http://www.buyerpersona.com is het mogelijk om de inhoud van de site af te stemmen op de lezer. Maak waar wat je belooft: Als je een advertentie plaatst met een belofte dient deze te verwijzen naar een landingspage (bijvoorbeeld ‘goedkoop’, ‘gratis’, ‘nieuw’, ‘meest uitgebreide assortiment’). Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: ook voor landingspages geldt dat de tekst liefst beperkt blijft en met beelden (plaatjes, video of foto’s) gewerkt wordt. Ook deze dient afgestemd te zijn op de doelgroep. Creëer calls to action: je wilt de bezoeker bewegen tot het doen van een actie. Het is dus belangrijk om de zogenaamde calls to action te integreren, bijv: vul hier uw gegevens in voor een gratis exemplaar/gesprek/download etc.

Ook hulp nodig bij het maken van landing pages? Voor veel van onze klanten verzorgen wij de landings pages inclusief de content. Als je meer hierover wilt weten, neem gerust contact met ons op via 0183 68 28 88 of stuur ons een mailtje naar info@volcanoadvertising.com

 

 

.