loader image
a
d

WE ARE BRUNN

Waar wacht je nog op?

Molenstraat 28
4201 CX Gorinchem
0183 – 682 888
info@volcanoadvertising.com

Léon helpt Kingspan Insulation aan de leiding

Als internationale speler in de isolatiemarkt wil Kingspan Insulation met Kooltherm® gezien worden als de partij die kennis van zaken en ervaring met thermische isolatie van leidingen heeft. Die kennis en ervaring laat zich het beste vertalen in een whitepaper. Wij ontwikkelden daarvoor een internationale B2B campagne waarin een whitepaper een centrale rol speelt: De kostenefficiëntie van Kooltherm® leidingisolatie doorgelicht

Om deze campagne een gezicht te geven bedachten we een speciale Kingspan character: Léon.

 

 

In de campagne vormt het downloaden van de whitepapers een centrale rol. Kingspan verzamelt hiermee relevantemailadressen van sitebezoeker die interesse hebben in het verhaal van Kingspan en hun oplossingen/Subscribers krijgen als eerste de whitepaper en worden door het salesteam van Kingspan nagebeld.

Het verkeer dat aangetrokken wordt via display advertising, mailings, advertenties en PR wordt geleid naar de centrale Kingspan Whitepaper landingspagina.

Op deze wijze kunnen we achteraf het succes van de campagne effectief meten. Ook de Kinspan’ Linkedinprofielpagina speelt een cruciale rol in het aantrekken van relevant verkeer naar de landingspagina.

Succesvol

Hoe succesvol de whitepaper campagne zal zijn kunnen we nog niet vertellen maar het ziet er al zeer veelbelovend uit.
Binnenkort kunnen we u hier meer over vertellen.

Wil je ook een whitepaper inzetten voor je B2B marketing? Volcano helpt je hier graag bij.