loader image
a
d

WE ARE BRUNN

Waar wacht je nog op?

Molenstraat 28
4201 CX Gorinchem
0183 – 682 888
info@volcanoadvertising.com

Volcano faciliteert animatie voor Facilicom Solutions, België

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn ze bekend van merken als Facilicom Solutions, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is hun missie, dáár doen ze het voor. En ze zijn nog lang niet klaar.

Hun merken
De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vier divisies – Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken ze aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat.

De mensen van Facilicom
Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie we het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Facilicom Solutions België
Facilicom is een organisatie die het totale facilitaire management uit handen kan nemen en alles in het werk stelt om dit te realiseren. Deze boodschap wilden ze dan ook uitdrukkelijk overbrengen toen ze Volcano benaderden om een animatie te maken over hun unieke werkwijze.

De uitdaging
Facilicom wist vanaf het begin heel goed wat ze wilden bereiken met de animatie. Naast het communiceren van de kernwaarden, moest de animatie ook aansluiten op de kleuren van de Facilicom-huisstijl en met herkenbare levendige characters.