Selecteer een pagina

Safe Site Valbeveiliging

In 1997 werd Safe Site Valbeveiliging door de broers David en Emile Sassenburg opgericht. In ruim 15  jaar groeide Safe Site uit tot een allround valbeveiliging bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van een totaalpakket aan oplossingen voor een veilige werkplek op hoogte. De oplossingen bestaan altijd uit een combinatie van de componenten: systemen, middelen en kennis. Safe Site staat in alles wat ze doet voor kwaliteit van het hoogste niveau.
Om het specialisme van Safe Site en haar diversiteit aan werkzaamheden onder de aandacht te brengen hebben we een interactief magazine ontwikkeld dat we naar alle klanten en geïnteresseerd versturen. Door de strategische keuze om gebruik te maken van een responsive online magazine is Safe Site in staat om zichzelf nog sterker als innovator binnen haar segment te profileren.
De doelgroep van Safe Site wordt voorzien van een digitaal Brand Magazine. Safe Site kan hiermee gebruik maken van alle mogelijkheden binnen het online landschap; distributie, content beleving en bezoekersanalyse. Eén van de grootste worden is makkelijker dan één van de grootste blijven. Dit doe je door innovatief te zijn. Niet alleen in processen en producten, maar door innovativiteit onderdeel van je DNA te laten zijn. Safe Site koos ervoor om haar innovativiteit en professionaliteit samen te laten komen in het inspirerende en treffende Safe Site Magazine.

Behoefte aan een nieuwe uitstraling?

Op zoek naar een nieuw logo, huisstijl, campagne of website?