Selecteer een pagina

Betonstations.nl

Het afhalen van een kleine hoeveelheden kant en klaar gemixte producten. In het buitenland al jaren een vrij beproefd concept, krijgt nu ook voet aan de grond in Nederland. Betonstations.nl wil binnen een paar jaar zo’n 40 afhaalpunten hebben voor haar klanten door heel Nederland en heeft hiervoor een franchise concept ontwikkeld. Betonstations levert machines en het franchise concept voor het afhalen van kleine hoeveelheden beton en andere cementgebonden producten. Een betonstation kan aangeschaft worden door iedere zand en grindhandelaar die een goede locatie heeft om af te halen, goed bereikbaar en zichtbaar voor de eindgebruiker.
Waar de klant normaal zijn zand- en grind haalt om beton te maken is een logische locatie om een betonstation te starten. De grootste winst voor de eindgebruiker ligt hem in de tijdbesparing, en het gesleep met materialen. Bij een introductie en het laden van een nieuw (franchise)merk is het belangrijk om consequent te communiceren. In alle communicatie-middelen gaan we uit van dezelfde insteek, tone-of-voice en beeldtaal. Folders, website, social media, belettering, en events zijn allemaal ingezet om de naam en het gedachtengoed van Betonstations.nl te verspreiden en prospects te informeren en te enthousiasmeren.
Het resultaat is een hoge naamsbekendheid en ambitieuze franchisenemers- en klanten. Zonder een goede structuur verandert een website snel in een doolhof. We ontwikkelden daarom een intelligente sitemap, samen met de marketeers en andere stakeholders bij Betonstations.nl. Die sitemap was de basis voor een onderscheidend webdesign dat bezoekers doelgericht naar de juiste info leidt.
Ons werk stopt niet bij het bouwen van een website die veel bezoekers trekt. Veel online bekijks trekken is leuk, nog meer potentiële klanten dusdanig weten te interesseren dat zij langs willen komen bij de fysieke franchisenemers van Betonstations is leuker. Om deze stap voor website bezoekers zo simpel mogelijk te maken hebben wij een maatwerk franchiser-module ontwikkeld. Door middel van een slimme Google maps integratie waarin alle franchisenemers van Betonstations.nl getoond worden en gezocht kan worden op de dichtstbijzijnde locatie is het voor een website bezoeker een fluitje van een cent om een van deze vestigingen een bezoek te brengen. Ook op smartphones en tablets blijft de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Op elk moment kan de bezoeker via de speciale navigatie snel bij de gewenste informatie komen. Een zoekveld dat altijd in beeld blijft maakt de optimale user experience helemaal af.

Behoefte aan een nieuwe uitstraling?

Op zoek naar een nieuw logo, huisstijl, campagne of website?