Selecteer een pagina

Blog

Originele relatiegeschenken

Elk contact dat een klant of prospect heeft met je bedrijfs is belangrijk. Dat geldt ook voor je relatiegeschenken. Toch komen we regelmatig nietzeggende relatiegeschenken en dat is jammer.
Een opvallende en handige give-away moet in het verlengde liggen van je bedrijf en je boodschap.Een leuke give-away moet voor een glimlach op het gezicht van je relatie zorgen.Wij geven je een paar goede tips hoe je dit voor elkaar krijgt. Daag saaie pen!

Foutje! Hoe zorg je voor een mooie error-boodschap?

Een foutmelding op je scherm krijgen is nooit leuk maar gelukkig kunnen we dit op een mooie manier oplossen en het leedbij je websitebezoekers flink verzachten.We geven je hieronder een aantal leuke oplossingen om ervoor te zorgen dat de bezoeker van je website niet abrupt afhaakt en begrip heeftvoor dit tijdelijke foutje…

Met Volcano weer de boer op

Met ruim 2000 campings en verhuurmogelijkheden in Nederland en de rest van Europa behoort Stichting Vrije Recreatie (SVR) tot de grotere aanbieders. Kamperen of logeren bij de boer is bijzonder in trek bij zowel gezinnen met kinderen als echtparen zonder kinderen.

Stockfotografie of maatwerkfotografie?

Mocht je je afvragen of je een fotograaf moet inhuren voor je communicatieconcept of -campagne? Of dat je beter kunt kiezen voor een stockfoto? Vaak wordt dit besloten op basis van kosten en beschikbare tijd. Wij zijn van mening dat beeld een veel te belangrijk onderdeel is in je communicatie om er even bij te doen. We zetten hieronder de voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Onze eigen Kostas wint de Champions League!

Zaterdag 19 januari vond, alweer de 9e editie, het jaarlijks terugkerend tafelvoetbaltoernooi van Unitas plaats en daar waren wij als sponsor natuurlijk weer bij.

Restyling van het MCDC logo

Het ontwerpen van logo’s en huisstijlen is voor ons een regelmatig terugkomende vraag, maar een restyling komt ook regelmatig voor. Meestal gaat het hierbij om bedrijven of merken die al een lange tijd bestaan en een grote merkwaarde hebben opgebouwd.

Alle hens aan dek voor Groeneveldt marine construction

Al sinds 2007 bouwt Groeneveldt Marine Construction kleine werkschepen voor de weg- en waterbouw. Oog voor detail en liefde voor het vak maakt dat Groeneveldt Marine het gemiddelde uitstijgt. Het is dan ook om deze reden dat ze de opdracht kregen van Blueline Logistics uit Antwerpen om de eerste 2 Zulu’s te bouwen.

Verse website voor Rijkaart bakkerijmachines

De naam Rijkaart is in de bakkerijwereld een begrip. Cor Startte in 1962 onder zijn eigen naam een bedrijf dat zich richtte op lamineermachines en universele deegverwerkingslijnen.

Rijdende visitekaartjes voor ADS van Stigt

ADS van Stigt (tegenwoordig onderdeel van Stokvis Group) is de aandrijfspecialist voor de scheepvaart. Sinds de overname door Stokvis werden diverse huisstijlmiddelen door Volcano Creative Agency aangepast.