Selecteer een pagina
BLOG
23-04-2019
Stichting Vrije Recreatie (SVR) gaat met Volcano weer de boer op  
Met ruim 2000 campings en verhuurmogelijkheden in Nederland en de rest van Europa behoort Stichting Vrije Recreatie (SVR) tot de grotere aanbieders. Kamperen of logeren bij de boer is bijzonder in trek bij zowel gezinnen met kinderen als echtparen zonder kinderen.
Voor kinderen is het één groot vermaak. Lekker hun gang gaan en in contact komen met alles wat de boerderij te bieden heeft: van het melken van de koeien, tot het plukken van fruit en van een ritje op een pony tot het aaien van kalfjes. En soms zelf de geboorte van een kalfje meemaken. Op het boerenerf worden kinderdromen waar! Vorig jaar mochten we al de complete restyling van de SVR catalogus verzorgen en ook de nieuwe Zomereditie voor 2019 is volledig van onze hand. We hopen dan ook dat SVR hiermee weer goed mag boeren in de zomermaanden!