Selecteer een pagina

BLOG

30-01-2019

Onze eigen Kostas
wint de Champions League!

Zaterdag 19 januari vond, alweer de 9e editie, het jaarlijks terugkerend tafelvoetbaltoernooi van Unitas plaats en daar waren wij als sponsor natuurlijk weer bij.

Naast het verzorgen van de diverse communicatiemiddelen rondom dit evenement was onze eigen Kostas Sfirtsis, alweer voor het 4-opeenvolgende jaar als deelnemer van de partij. En vormde samen met Albert Garskamp het Borussia Munchengladbach team. Na de spannende voorronden speelden de beste 3 teams verder in de Champions League, de 3 minsten plaatsten zich voor de Europa League. Op de scherpst van de snede werd er gestreden voor de finale plaatsen.Na een bloedstollende finale wonnen Borussia Munchengladbach (Kostas en Albert) de Champions League met 3-2 na een “Golden Goal”. De wisselbeker heeft al een leuke plek gekregen in ons al overvolle prijzenkast.